Boekhandel Douwes Den Haag

Voor Dummies

Backpacken (eBook)

Michiel Kelder

Backpacken  (eBook)

Voor Dummies

Backpacken (eBook)

Voor Dummies: Backpacken  (eBook)

 

De wereld over trekken met slechts een rugzak en niets meer dan een vaag plan. Het klinkt niet erg georganiseerd, maar aan backpacken gaat wel degelijk voorbereiding vooraf. Ook onderweg moet je dagelijks keuzes maken.


Direct te downloaden

€ 11,99


Beschrijving Voor Dummies: Backpacken (eBook)

De wereld over trekken met slechts een rugzak en niets meer dan een vaag plan. Het klinkt niet erg georganiseerd, maar aan backpacken gaat wel degelijk voorbereiding vooraf. Ook onderweg moet je dagelijks keuzes maken. Backpacken voor Dummies geeft je een overzicht van alles waarmee je te maken krijgt. Eerst lees je over de organisatie vooraf en gaat 't bijvoorbeeld om planning, reisduur, geld, gezondheid en formaliteiten. Daarna krijg je adviezen over zaken waar je tijdens je reis tegenaan kunt lopen. Denk aan vervoermiddelen, accommodatie, veiligheid, werken en studeren. In deze tweede editie is er extra aandacht voor overnachtingen, informatie vinden via internet, contact onderhouden met sociale media en verantwoordelijk reizen.

Michiel Kelder is redacteur en vertaler. Reizen is zijn grootste hobby. Hij woont de helft van het jaar in Azië en heeft veel in het buitenland gewerkt.


ISBN
9789045352077
Pagina's
179
Verschenen
Serie
Voor Dummies
NUR
500
Druk
2
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
BBNC Uitgevers

Reizen algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren