Boekhandel Douwes Den Haag

Voor Dummies

Apple Watch (eBook)

Marc Saltzman

Apple Watch  (eBook)

Voor Dummies

Apple Watch (eBook)

Voor Dummies: Apple Watch  (eBook)

 

Is het een horloge? Een communicatiemiddel? Een digitale personal trainer? Dat is de Apple Watch allemaal! In Apple Watch voor Dummies lees je alles over dit geweldige gadget, dat veel meer kan dan alleen de tijd aangeven.


Direct te downloaden

€ 15,99


Beschrijving Voor Dummies: Apple Watch (eBook)

Is het een horloge? Een communicatiemiddel? Een digitale personal trainer? Dat is de Apple Watch allemaal! In Apple Watch voor Dummies lees je alles over dit geweldige gadget, dat veel meer kan dan alleen de tijd aangeven. Je krijgt eenvoudige instructies over onder meer het versturen van mails en berichten, je favoriete apps, het gebruik van Siri en het uitstippelen van je route. Ook lees je hoe je de innovatieve interface gebruikt en de Apple Watch kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Wist je dat je je Apple Watch ook kunt gebruiken om te sporten? Track je hardlooprondje of stel doelen voor jezelf in en laat je verbazen door de behulpzame technologie. Apple Watch voor Dummies vertelt je alles wat je moet weten als jij voortaan met een Apple Watch om je pols door het leven wil gaan!

Marc Saltzman doet al twintig jaar verslag over technologische ontwikkelingen. Hij heeft onder meer gewerkt voor CNN.com en USAToday.com.


ISBN
9789045352244
Pagina's
161
Verschenen
Serie
Voor Dummies
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
BBNC Uitgevers

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren