Boekhandel Douwes Den Haag

Voor Dummies

Zingen , 2e editie

Pamelia S. Phillips

Zingen , 2e editie

Voor Dummies

Zingen , 2e editie

Voor Dummies: Zingen , 2e editie

 

Zingen voor Dummies maakt het makkelijker om je zangdromen waar te maken. Deze praktische gids zit boordevol stap-voor-stapinstucties, tips, hints, stemoefeningen en geheugensteuntjes voor zowel mannen als vrouwen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Voor Dummies: Zingen , 2e editie

Zingen voor Dummies maakt het makkelijker om je zangdromen waar te maken. Deze praktische gids zit boordevol stap-voor-stapinstucties, tips, hints, stemoefeningen en geheugensteuntjes voor zowel mannen als vrouwen. Leer meer over zangtechnieken, ontdek je eigen zangstem, weet hoe je je stem gezond houdt en hoe je optreedt als een pro. Deze nieuwe editie bevat extra stemoefeningen, nieuwe liedjes en alles wat je moet weten over de nieuwste technologieën en opnameapparatuur. Met Zingen voor Dummies heb je alle in handen om je vocale vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Pamelia S. Phillips heeft lesgegeven aan de Arizona State University en het Wagner College en is zangeres. Haar optredens variëren van moderne premières van de American Opera tot gastoptredens met grote symfonieorkesten.


ISBN
9789045353784
Verschenen
Serie
Voor Dummies
NUR
660
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BBNC Uitgevers

Muziek
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren