Boekhandel Douwes Den Haag

Hacken voor Dummies

Hacken voor Dummies

Kevin Beaver

Hacken voor Dummies

Hacken voor Dummies

Hacken voor Dummies

Hacken voor Dummies

 

Denk als een hacker om een hacker te slim af te zijn. Beveiligingsexpert Kevin Beaver laat zien wat hackers motiveert en waar ze naar op zoek zijn. Hij laat je kennismaken met de geheimen van kwetsbaarheids- en penetratietesten, en de best practices op het gebied van beveiliging.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 32,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Hacken voor Dummies

Denk als een hacker om een hacker te slim af te zijn. Beveiligingsexpert Kevin Beaver laat zien wat hackers motiveert en waar ze naar op zoek zijn. Hij laat je kennismaken met de geheimen van kwetsbaarheids- en penetratietesten, en de best practices op het gebied van beveiliging. Hij vertelt je alles wat je moet weten om aanvallers tegen te houden voordat ze problemen voor je bedrijf veroorzaken. Leer hoe je je servers en desktops, webapplicaties, mobiele apparaten en je hele netwerk beschermt.

Kevin Beaver is een onafhankelijke informatiesecurityconsultant met meer dan drie decennia ervaring. Kevin is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwetsbaarheids- en penetratietesten en beveiligingsadviezen voor Fortune 1000-bedrijven, leveranciers van producten, onafhankelijke softwareontwikkelaars, universiteiten en overheidsorganisaties. Hij verscheen op CNN als informatiebeveiligingsexpert en werd geciteerd in The Wall Street Journal.


ISBN
9789045356440
Pagina's
416
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BBNC Uitgevers