Boekhandel Douwes Den Haag

Voor Dummies

Opruimen

Jane Stoller

Opruimen

Voor Dummies

Opruimen

Voor Dummies: Opruimen

 

Voelt jouw huis soms als een huishouden van Jan Steen? Dan is het tijd voor een grote schoonmaak! Dit boek biedt simpele, bewezen methodes om je huis en leven beter te organiseren – te beginnen met je hoofd.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,99

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Voor Dummies: Opruimen

Voelt jouw huis soms als een huishouden van Jan Steen? Dan is het tijd voor een grote schoonmaak! Dit boek biedt simpele, bewezen methodes om je huis en leven beter te organiseren – te beginnen met je hoofd. Organized Jane (het pseudoniem van de auteur) leidt je door de psychologie achter rommel en helpt je een plan van aanpak te maken om je huis rommelvrij te maken, kasten en kamers effectief in te richten, je digitale en kantoorrommel weg te werken en een plek te vinden voor de spullen die je weg wilt doen. Het resultaat? Minder stress, meer vrije tijd en een grotere productiviteit.

Jane Stoller is een dwangmatige opruimer die van haar passie een winstgevend bedrijf heeft gemaakt: Organized Jane. Ze reist de wereld rond om klanten en bedrijven te helpen bij het vernieuwen van een enkele ruimte tot het verbeteren van hun gehele organisatie. Naast spreken en schrijven over dit onderwerp, doceert ze ook management skills aan de Vancouver Island Universiteit in Canada.


ISBN
9789045357027
Pagina's
320
Verschenen
Serie
Voor Dummies
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Voor Dummies

Wonen en Lifestyle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren