Boekhandel Douwes Den Haag

Voor Dummies

Een restaurant runnen

Andrew Dismore & Heather Dismore & Michael Garvey

Een restaurant runnen

Voor Dummies

Een restaurant runnen

Voor Dummies: Een restaurant runnen

 

Velen dromen ervan hun eigen restaurant te bezitten en te runnen, bijvoorbeeld omdat ze eigen baas willen zijn, hun kookkunsten altijd complimenten oogsten of gewoon omdat ze van lekker eten houden.


Direct te downloaden

€ 19,99


Beschrijving Voor Dummies: Een restaurant runnen

Velen dromen ervan hun eigen restaurant te bezitten en te runnen, bijvoorbeeld omdat ze eigen baas willen zijn, hun kookkunsten altijd complimenten oogsten of gewoon omdat ze van lekker eten houden. Een restaurant runnen voor Dummies omvat voor aspirant-restaurateurs alle aspecten voor een vliegende start. Van het opstellen van een bedrijfsplan en het vinden van financiering tot het ontwerpen van een menukaart en de inrichting van het restaurant: in dit boek vind je alle adviezen die je nodig hebt om succesvol een restaurant te starten en open te houden.

Michael Garvey is voormalig algemeen directeur en mede-eigenaar van het beroemde restaurant Grand Central Oyster Bar in New York.
Heather Dismore is professioneel auteur en werkte voor de restaurantketen Don Pablo's Mexican Kitchen.
Andrew G. Dismore is een bekroonde chef-kok.


ISBN
9789045357157
Pagina's
324
Verschenen
Serie
Voor Dummies
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Voor Dummies

Management en Economie