Boekhandel Douwes Den Haag

Formule 1 voor Dummies

2e editie

Joe van Burik & Harry Verolme

Formule 1 voor Dummies

Formule 1 voor Dummies

2e editie

Formule 1 voor Dummies

 

Alles wat je moet weten over de Formule 1 lees je in Formule 1 voor Dummies. Leer meer over dit waanzinnige circus ter waarde van enkele miljarden, waarin de beste autocoureurs en teams ter wereld racen om het winnen van Grand Prix en - uiteindelijk - het wereldkampioenschap.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 19,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Formule 1 voor Dummies

Alles wat je moet weten over de Formule 1 lees je in Formule 1 voor Dummies. Leer meer over dit waanzinnige circus ter waarde van enkele miljarden, waarin de beste autocoureurs en teams ter wereld racen om het winnen van Grand Prix en - uiteindelijk - het wereldkampioenschap. Alle belangrijke onderwerpen worden in begrijpelijke taal uitgelegd, van het belang van banden tot de levensverhalen van Max Verstappen, Nyck de Vries en hun collega's. Zo ben je razendsnel goed op de hoogte!

Joe van Burik is presentator en techredacteur an BNR Nieuwsradio. Daarvoor volgde hij als journalist ruim tien jaar de autosport van dichtbij, onder meer voor Autoweek en Nu.nl. Ook reed hij zelf eens in een Grand Prix-winnende F1-auto.


ISBN
9789045358512
Pagina's
244
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BBNC Uitgevers