Boekhandel Douwes Den Haag

Cryptovaluta voor Dummies

Krijn Soeteman

Cryptovaluta voor Dummies

Cryptovaluta voor Dummies

Cryptovaluta voor Dummies

 

Vraag je je af of hoe het nu eigenlijk zit met al die verschillende cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Monero, IOTA en Icon? Waarom is er een blockchain voor nodig? Wat is daar het voordeel van en wanneer heb je er niets aan?


Direct te downloaden

€ 15,99


Beschrijving Cryptovaluta voor Dummies

Vraag je je af of hoe het nu eigenlijk zit met al die verschillende cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Monero, IOTA en Icon? Waarom is er een blockchain voor nodig? Wat is daar het voordeel van en wanneer heb je er niets aan? En is valuta eigenlijk wel het juiste woord? Maar ook: hoe werkt handelen op cryptobeurzen en kun je er (nog) snel rijk mee worden? Hoe werken eigen wallets en wat zijn 'smart contracts'? Wat is een NFT en wat kan je ermee? In dit boek vind je in begrijpelijke taal de antwoorden op deze en vele andere vragen rond cryptovaluta.

Krijn Soeteman is technologie- en wetenschapsjournalist en volgt de bitcoin- en cryptovalutawereld sinds eind 2011. Daarnaast heeft hij gewerkt als programmamaker bij televisie en science center.


ISBN
9789045358642
Pagina's
192
Verschenen
NUR
980
Druk
2
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Voor Dummies