Boekhandel Douwes Den Haag

Btw-eetjes

. Deel 9

Stefan Ruysschaert

. Deel 9

Btw-eetjes

. Deel 9

Btw-eetjes: . Deel 9

 

Dit boek maakt deel uit van de reeks Btw-eetjes. Het is geen klassiek btw-handboek. Dit negende deel bevat opnieuw een aantal in de praktijk voorkomende btw-problemen waarop u het antwoord niet onmiddellijk in een klassiek btw-handboek vindt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 43,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Btw-eetjes: . Deel 9

Dit boek maakt deel uit van de reeks Btw-eetjes. Het is geen klassiek btw-handboek. Dit negende deel bevat opnieuw een aantal in de praktijk voorkomende btw-problemen waarop u het antwoord niet onmiddellijk in een klassiek btw-handboek vindt. Het gaat om praktische vragen waarmee elke boekhouder, accountant of advocaat in zijn fiscale praktijk vroeg of laat mee geconfronteerd wordt.

Het gaat daarbij soms om schijnbaar eenvoudige vragen, maar waar men toch vaak het antwoord schuldig blijkt te zijn of twijfelt. Deze btw-eetjes werden zoals in de vorige delen op een bondige en aantrekkelijke wijze weergegeven waardoor u snel vindt wat u zoekt. Het antwoord op de vraag wordt telkens bondig en klaar geformuleerd zonder aan inhoudelijke kwaliteit en volledigheid in te boeten.

Over de auteur
Stefan Ruysschaert heeft een economische vooropleiding genoten (UGent). Hij is adviseur bij de Federale Overheidsdienst Financiën. Hij is auteur van talrijke bijdragen op fiscaal vlak in toonaangevende tijdschriften en boeken. Hij is o.a. redactielid van Fiscalnet en het Tijdschrift Huur. Hij is professor aan de faculteit Economie van de UGent, vakgroep Accountancy, bedrijfsfinanciering en fiscaliteit waar hij het vak btw doceert en is (plaatsvervangend) lid van de stagecommissie van het BIBF. Hij is ook gastdocent aan de Fiscale Hogeschool (Odysee).


ISBN
9789046609446
Pagina's
246
Verschenen
Serie
Btw-eetjes
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Maklu, Uitgever

Fiscaal recht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren