Boekhandel Douwes Den Haag

Handboek voor natuurwandelingen

Koos Dijksterhuis

Handboek voor natuurwandelingen

Handboek voor natuurwandelingen

Handboek voor natuurwandelingen

 

In ‘Handboek voor natuurwandelingen’ laat ‘Koos Dijksterhuis’ je kennis maken met de meest uiteenlopende landschappen: duinen, stranden, heiden, bossen, akkers, heuvels, rivieren, meren en moerassen.


Nog te verschijnen

€ 15,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Handboek voor natuurwandelingen

In ‘Handboek voor natuurwandelingen’ laat ‘Koos Dijksterhuis’ je kennis maken met de meest uiteenlopende landschappen: duinen, stranden, heiden, bossen, akkers, heuvels, rivieren, meren en moerassen. Elk landschap heeft zijn eigen planten, bloemen, insecten en zoogdieren. In verruigde rietvelden tref je blauwborsten aan, in vochtige duinvalleien en op zilte strandvlakten vind je de zeldzame parnassia, in drassige heidevelden hoor en zie je in het prille voorjaar heikikkers, die in paartijd prachtig blauw kleuren. In elk jaargetijde en bij elk weertype valt er weer iets anders te ontdekken.
Koos Dijksterhuis attendeert je op wat er zoal te zien is tijdens deze lange wandeltochten, en waar je op kunt letten. Het is het ideale natuurboek voor iedereen die graag meer wil waarnemen tijdens het wandelen, maar niet goed weet waar te beginnen.


ISBN
9789046707364
Pagina's
248
Verschijnt
NUR
410
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Olympus

Natuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren