Boekhandel Douwes Den Haag

Stef Bos

Taalkunstenaars

Janita Sassen & Stef Bos

Stef Bos

Stef Bos

Taalkunstenaars

Stef Bos

 

Taalkunstenaars is een serie waarin bekende Nederlandstalige artiesten hun mooiste, gevoeligste en meest bijzondere teksten bundelen. Van rappers die geraffineerd spelen met taal tot singer-songwriters die poëtische liefdesliedjes schrijven.Stef Bos brak begin jaren negentig door met de klassieker 'Papa' en is sindsdien met regelmaat terug te vinden in de Nederlandse en Vlaamse hitlijsten.


Nog te verschijnen

€ 15,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Stef Bos

Taalkunstenaars is een serie waarin bekende Nederlandstalige artiesten hun mooiste, gevoeligste en meest bijzondere teksten bundelen. Van rappers die geraffineerd spelen met taal tot singer-songwriters die poëtische liefdesliedjes schrijven.

Stef Bos brak begin jaren negentig door met de klassieker 'Papa' en is sindsdien met regelmaat terug te vinden in de Nederlandse en Vlaamse hitlijsten. Bos woont en werkt zowel in Vlaanderen als in Zuid-Afrika en zijn taal is bloemrijk, vol on-Hollandse uitdrukkingen en woordvondsten. Hij won meerdere Edisons, een Gouden en Zilveren Harp en ontving de Van Riebeeck-penning van de Nederlands Zuid-Afrikaanse Vereniging voor zijn bijdrage aan de taalkundige en culturele betrekkingen tussen Zuid-Afrika en Nederland. Bos staat bijna onafgebroken in theaters in Nederland en België.


ISBN
9789046825006
Pagina's
128
Verschijnt
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuw Amsterdam

Muziek
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren