Boekhandel Douwes Den Haag

Call to remembrance

20 jaar Vocaal Kwartet Sine Nomine

Arthur Eijs

Call to remembrance

Call to remembrance

20 jaar Vocaal Kwartet Sine Nomine

Call to remembrance

 

Sine Nomine is een vocaal kwartet, dat zich voornamelijk toelegt op de uitvoering van oude muziek: het geestelijk en wereldlijk a capella repertoire uit de 16e, 17e en 18e eeuw; met "uitstapjes" naar de modernen.Nog te verschijnen

€ 12,85

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Call to remembrance

Sine Nomine is een vocaal kwartet, dat zich voornamelijk toelegt op de uitvoering van oude muziek: het geestelijk en wereldlijk a capella repertoire uit de 16e, 17e en 18e eeuw; met "uitstapjes" naar de modernen. Vier enthousiaste muziekliefhebbers (toevalligerwijs ook 2 echtparen) vonden elkaar in 1995 in een gemeenschappelijke passie voor dit genre. Zij streven daarbij naar een zo hoog mogelijk niveau. In 2015 vierden zij het 20-jarig bestaan en ter gelegenheid hiervan werd door Arthur Eijs (de tenor van het kwartet) in dit boekje een humoristisch kijkje achter de schermen gegeven in wat er door het kwartet rond de diverse optredens in binnen- en buitenland werd ondergaan en aangericht.
Vol weemoed en trots kijk het kwartet terug op deze 20 jaar. Dit boekje vormde de aanleiding om alle herinneringen weer eens op te halen: "Call to remembrance".


ISBN
9789463426961
Pagina's
68
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl