Boekhandel Douwes Den Haag

Atlas van de wereldgeschiedenis

De geschiedenis van de mensheid in 515 kaarten

Christian Grataloup

Atlas van de wereldgeschiedenis

Atlas van de wereldgeschiedenis

De geschiedenis van de mensheid in 515 kaarten

Atlas van de wereldgeschiedenis

 

De Atlas van de wereldgeschiedenis brengt de geschiedenis van de mensheid chronologisch en op ongeëvenaarde wijze in beeld. Van de Mesopotamiërs en de Oude Egyptenaren tot de Koude Oorlog en de Arabische Lente: met verhelderende tekst en adembenemend beeld plaatst Christian Grataloup iedere kaart in de context van de wereldgeschiedenis.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 34,99

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Atlas van de wereldgeschiedenis

De Atlas van de wereldgeschiedenis brengt de geschiedenis van de mensheid chronologisch en op ongeëvenaarde wijze in beeld. Van de Mesopotamiërs en de Oude Egyptenaren tot de Koude Oorlog en de Arabische Lente: met verhelderende tekst en adembenemend beeld plaatst Christian Grataloup iedere kaart in de context van de wereldgeschiedenis. De atlas combineert de nieuwste historische inzichten met de meest creatieve cartografie. Op fenomenale wijze wordt zo duidelijk welke gebeurtenissen uit het verleden hebben geleid tot de wereld van vandaag.

'Een onmisbaar standaardwerk over de geschiedenis van de mensheid.' Le Monde


ISBN
9789046827321
Pagina's
640
Verschenen
NUR
680
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuw Amsterdam

Geschiedenis