Boekhandel Douwes Den Haag

De magie van Max Verstappen

De magie van Max Verstappen

Jaap de Groot

De magie van Max Verstappen

De magie van Max Verstappen

De magie van Max Verstappen

De magie van Max Verstappen

 

De Formule 1 staat in Nederland weer op de kaart. Jaap de Groot beschrijft in De magie van Max hoe het zover heeft kunnen komen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het succes van Max Verstappen.De Groot volgde Verstappen vanaf het begin van zijn carrière op de voet en schetst een onthullend beeld van een jonge autocoureur en het effect van zijn prestaties op een heel land.Direct te downloaden

€ 7,99


Beschrijving De magie van Max Verstappen

De Formule 1 staat in Nederland weer op de kaart. Jaap de Groot beschrijft in De magie van Max hoe het zover heeft kunnen komen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het succes van Max Verstappen.
De Groot volgde Verstappen vanaf het begin van zijn carrière op de voet en schetst een onthullend beeld van een jonge autocoureur en het effect van zijn prestaties op een heel land. Tot ver buiten het circuit aan toe.
Geïnspireerd door een uniek sporttalent werden ondernemers, politici, bedrijven en zelfs een complete gemeente in beweging gezet. Met als kers op de taart de terugkeer van de Grand Prix van Nederland.


ISBN
9789046829486
Pagina's
151
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuw Amsterdam

Sport en spel