Boekhandel Douwes Den Haag

Peter Slager, BLOF

Taalkunstenaars

Peter Slager

Peter Slager, BLOF

Peter Slager, BLOF

Taalkunstenaars

Peter Slager, BLOF

 

Taalkunstenaars: de mooiste teksten van bekende artiesten nu in boekvorm. Met niet eerder uitgebracht materiaal en voorzien van een persoonlijke inleiding.Maar honderden woordenGaan toch weer verlorenOp weg van mijn hart naar mijn mondIk blijf het proberenNog honderden keren desnoodsTot ooit mijn stem verstomtPeter Slager is bassist en tekstschrijver van BLØF.Direct te downloaden

€ 9,99


Beschrijving Peter Slager, BLOF

Taalkunstenaars: de mooiste teksten van bekende artiesten nu in boekvorm. Met niet eerder uitgebracht materiaal en voorzien van een persoonlijke inleiding.

Maar honderden woorden
Gaan toch weer verloren
Op weg van mijn hart naar mijn mond
Ik blijf het proberen
Nog honderden keren desnoods
Tot ooit mijn stem verstomt

Peter Slager is bassist en tekstschrijver van BLØF. Hij schreef de songteksten voor dertien albums, en hij bracht een soloalbum uit. Zijn bekendste teksten zijn onder meer 'Harder dan ik hebben kan', 'Omarm' en 'Alles is liefde'. In dit boek leer je Peter Slager kennen aan de hand van de liedteksten die hij heeft geschreven, van zijn eerste teksten uit 1995 tot en met de nieuwste BLØF-songs. Hij laat zien wie de persoon is die achter de artiest schuilgaat. Door de teksten zonder muziek te verzamelen, krijgen ze een nieuwe glans, een bijzondere breekbaarheid.

* Jubileum: BLØF bestaat 30 jaar!
* Met niet eerder uitgebracht materiaal
* Met code voor playlist op Spotify
* Inclusief de bekendste songs als Zoutelande, Liefs uit Londen en Omarm


ISBN
9789046829974
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuw Amsterdam