Boekhandel Douwes Den Haag

Yalla Yalla! Tekstboek- Supplement Egyptisch

Basiscursus Arabisch op weg naar A1- deel 1

Josien Boetje & Mariska Keizer Verbeek

Yalla Yalla! Tekstboek- Supplement Egyptisch

Yalla Yalla! Tekstboek- Supplement Egyptisch

Basiscursus Arabisch op weg naar A1- deel 1

Yalla Yalla! Tekstboek- Supplement Egyptisch

 

Dit supplement is een aanvulling op Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek. Het bevat: de luisterteksten en de leesteksten van Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek in het Egyptisch met bijbehorende audio en oefeningen; een uitleg van de verschillen tussen het Modern Standaard Arabisch (MSA) en het Egyptisch voor wat betreft uitspraak en grammatica; de woordenlijsten van Yalla Yalla!


Leverbaar

€ 24,95

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Yalla Yalla! Tekstboek- Supplement Egyptisch

Dit supplement is een aanvulling op Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek. Het bevat:


  • de luisterteksten en de leesteksten van Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek in het Egyptisch met bijbehorende audio en oefeningen;

  • een uitleg van de verschillen tussen het Modern Standaard Arabisch (MSA) en het Egyptisch voor wat betreft uitspraak en grammatica;

  • de woordenlijsten van Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek in het MSA en het Egyptisch.

Je kunt ook aan de slag met het online materiaal bij dit supplement (www.coutinho.nl/yalla-deel1):


  • audio in het Egyptisch

  • video‚Äôs in het Egyptisch

  • lesmaterialen in het Egyptisch

Yalla Yalla! is een eigentijdse, effectieve methode om kennis te maken met de Arabische taal. Met deel 1 kom je tot halverwege niveau A1. Je leert begroeten, bedanken en eenvoudige gesprekken voeren over jezelf en je familie. Ook leer je eenvoudige zinnen lezen en schrijven.


Yalla Yalla! is ontwikkeld voor het volwassenonderwijs, maar is ook geschikt voor het voortgezet onderwijs. De methode kan zowel in een cursus als voor zelfstudie gebruikt worden.


Josien Boetje en Mariska Keizer Verbeek zijn beiden afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en als eerstegraads leraar aan de ILO en hebben ruime ervaring met het doceren van de Arabische taal. Josien geeft online en fysieke lessen Arabisch aan beginners en gevorderden vanuit haar eigen bedrijf en werkt bij de lerarenopleiding van Instituut Archimedes. Mariska geeft geregeld les aan de Universiteit Utrecht.


ISBN
9789046908389
Pagina's
108
Verschenen
NUR
630
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Coutinho