Boekhandel Douwes Den Haag

Yalla Yalla! Tekstboek - Supplement Syrisch

Basiscursus Arabisch op weg naar A1- deel 1

Josien Boetje & Mariska Keizer Verbeek

Yalla Yalla! Tekstboek - Supplement Syrisch

Yalla Yalla! Tekstboek - Supplement Syrisch

Basiscursus Arabisch op weg naar A1- deel 1

Yalla Yalla! Tekstboek - Supplement Syrisch

 

Dit supplement is een aanvulling op Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek. Het bevat: de luisterteksten en de leesteksten van Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek in het Syrisch met bijbehorende audio en oefeningen; een uitleg van de verschillen tussen het Modern Standaard Arabisch (MSA) en het Syrisch voor wat betreft uitspraak en grammatica; de woordenlijsten van Yalla Yalla!


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving Yalla Yalla! Tekstboek - Supplement Syrisch

Dit supplement is een aanvulling op Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek. Het bevat:


  • de luisterteksten en de leesteksten van Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek in het Syrisch met bijbehorende audio en oefeningen;

  • een uitleg van de verschillen tussen het Modern Standaard Arabisch (MSA) en het Syrisch voor wat betreft uitspraak en grammatica;

  • de woordenlijsten van Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek in het MSA en het Syrisch.

Je kunt ook aan de slag met het online materiaal bij dit supplement (www.coutinho.nl/yalla-deel1):


  • audio in het Syrisch

  • video‚Äôs in het Syrisch

  • lesmaterialen in het Syrisch

Yalla Yalla! is een eigentijdse, effectieve methode om kennis te maken met de Arabische taal. Met deel 1 kom je tot halverwege niveau A1. Je leert begroeten, bedanken en eenvoudige gesprekken voeren over jezelf en je familie. Ook leer je eenvoudige zinnen lezen en schrijven.


Yalla Yalla! is ontwikkeld voor het volwassenonderwijs, maar is ook geschikt voor het voortgezet onderwijs. De methode kan zowel in een cursus als voor zelfstudie gebruikt worden.


Josien Boetje en Mariska Keizer Verbeek zijn beiden afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en als eerstegraads leraar aan de ILO en hebben ruime ervaring met het doceren van de Arabische taal. Josien geeft online en fysieke lessen Arabisch aan beginners en gevorderden vanuit haar eigen bedrijf en werkt bij de lerarenopleiding van Instituut Archimedes. Mariska geeft geregeld les aan de Universiteit Utrecht.


ISBN
9789046908402
Pagina's
110
Verschenen
NUR
630
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Coutinho