Boekhandel Douwes Den Haag

Bevrijd!

De toekomst van werk in een wereld van communicatie-overload

Cal Newport

Bevrijd!

Bevrijd!

De toekomst van werk in een wereld van communicatie-overload

Bevrijd!

 

Ontsnap aan de cultuur van constante communicatie en de tyrannie van je inbox. Bestsellerauteur Cal Newport laat zien hoe je weer aan je echte werk toekomt.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 24,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Bevrijd!

Cal Newport pleitte al jaren voor ‘Bevrijd!’ voor diep werk: het vinden van tijd en rust voor geconcentreerd werk, waarin creativiteit en origineel denken ontstaan. De constante communicatiestroom heeft ons werk echter compleet overgenomen, waardoor strategieën tegen afleiding niet meer volstaan. We zijn de hele dag bezig met communiceren over ons werk, in plaats van dat werk te dóén. Dit gaat ten koste van onze productiviteit, creativiteit, gezondheid en ons denkvermogen.
Cal Newport vertelt in ‘Bevrijd!’ hoe we in deze communicatietredmolen zijn beland en bevrijdt ons van de tirannie van de inbox. In een toekomst waarin we ons onderscheiden van algoritmen en robots door onze hersenen, is het essentieel om gewoontes aan te leren waardoor we onze hersenen echt benutten. Bedrijven die hun processen daarop aanpassen, creëren een wezenlijk concurrentievoordeel. Newport biedt in ‘Bevrijd!’ een blauwdruk voor die gewoontes en processen; voor elke ceo of ondernemer die zijn bedrijf toekomstbestendig wil maken, en voor elke werknemer die zijn overvolle inbox zat is.


ISBN
9789047011927
Pagina's
336
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie