Boekhandel Douwes Den Haag

Hoogvliegers

Effectiever communiceren met DISC

Daniel Silvert & Merrick Rosenberg

Hoogvliegers

Hoogvliegers

Effectiever communiceren met DISC

Hoogvliegers

 

Met sommige collega’s of medewerkers wil de samenwerking maar niet vlotten. Zij pakken de zaken heel anders aan en de communicatie verloopt stroef. Het is alsof je tegen een muur praat – maar misschien denken zij wel hetzelfde… In dit soort gevallen kan de disc-methode uitkomst bieden.


Nog te verschijnen

€ 21,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Hoogvliegers

Met sommige collega’s of medewerkers wil de samenwerking maar niet vlotten. Zij pakken de zaken heel anders aan en de communicatie verloopt stroef. Het is alsof je tegen een muur praat – maar
misschien denken zij wel hetzelfde… In dit soort gevallen kan de disc-methode uitkomst bieden.
Dit boek laat zien hoe disc werkt en hoe je het kunt inzetten om zelf effectiever te worden, je talenten te ontwikkelen en betere relaties op te bouwen met de mensen om je heen. Merrick Rosenberg en Daniel Silvert, coaches met veel ervaring in het internationale bedrijfsleven,
introduceren de principes van disc in een vlot geschreven parabel. Ze laten je zien hoe je je eigen persoonlijkheidstype bepaalt, welke eigenschappen van anderen jou triggeren en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.
Hoogvliegers is de perfecte introductie op disc en biedt alle handvatten voor meer effectiviteit en slagvaardiger samenwerken.


ISBN
9789047013792
Pagina's
208
Verschijnt
NUR
770
Druk
7
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren