Boekhandel Douwes Den Haag

Begin met het waarom

Simon Sinek

Begin met het waarom

Begin met het waarom

Begin met het waarom

 

Deze mustread bestseller inspireert wereldwijd mijoenen lezers om ingesleten denkpatronen los te laten en zich met succes te richten op wat er echt toe doet.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 24,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Begin met het waarom

Simon Sinek laat in Begin met het Waarom zien dat wie zich richt op het Waarom succesvoller, invloedrijker en innovatiever is. Alle grote, inspirerende leiders hebben één ding met elkaar gemeen: ze weten dondersgoed waarom ze doen wat ze doen. Met vele praktijkvoorbeelden helpt Sinek je om het Waarom weer centraal te stellen, en zo beter en authentieker leiding te geven. Want zij die handelen vanuit hun Waarom manipuleren niet; ze inspireren. En mensen volgen hen niet omdat het moet, maar uit vrije wil. Deze must-read heeft wereldwijd al miljoenen lezers geholpen om ingesleten denkpatronen los te laten en zich met succes te richten op wat er echt toe doet.


ISBN
9789047015185
Pagina's
256
Verschenen
NUR
801
Druk
21
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Management algemeen