Boekhandel Douwes Den Haag

LEF kun je leren

Vergroot je comfortzone in 7 stappen

Egbert Edelbroek

LEF kun je leren

LEF kun je leren

Vergroot je comfortzone in 7 stappen

LEF kun je leren

 

Lef is een belangrijke sleutel tot meer succes en voldoening in je leven. Een portie extra lef versnelt je groei en vergroot je impact als professional. Ook buiten je werk zal het je veel opleveren.


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving LEF kun je leren

Lef is een belangrijke sleutel tot meer succes en voldoening in je leven. Een portie extra lef versnelt je groei en vergroot je impact als professional. Ook buiten je werk zal het je veel opleveren. Maar hoe krijg je meer lef?
Lef is te leren, blijkt uit het promotieonderzoek en het werk van Egbert Edelbroek. Als onderzoeker en lef-trainer voor verschillende organisaties ontwikkelde hij de courage-methode. Met dit heldere en wetenschappelijk onderbouwde stappenplan leer je hoe lef werkt en hoe je angsten en andere obstakels de baas blijft. Zo kun je jouw comfortzone en die van je team of organisatie fors en blijvend vergroten.
Heb je mooie doelen en dromen, maar mis je de juiste dosis lef? Of wil je dat jouw medewerkers ondernemender, innovatiever en wendbaarder worden? Met de zeven stappen van de courage-methode kun je direct aan de slag met het vergroten van je lef.


ISBN
9789047015703
Pagina's
256
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie