Boekhandel Douwes Den Haag

De 6 talenten voor soepel teamwork

Voorkom frustraties en werk met plezier

Patrick Lencioni

De 6 talenten voor soepel teamwork

De 6 talenten voor soepel teamwork

Voorkom frustraties en werk met plezier

De 6 talenten voor soepel teamwork

 

Met een nieuwe parabel over topprestaties en werkplezier toont Lencioni dat een organisatie alleen het meest presteert wanneer alle werkers zich mogen bezighouden met de dingen waar ze goed in zijn.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving De 6 talenten voor soepel teamwork

Net als in zijn baanbrekende bestseller De vijf frustraties van teamwork deelt Lencioni zijn inzichten over topprestaties en werkplezier in de vorm van een verhaal. Bul Breukers loopt vast in zijn werk en ook thuis gaat het niet lekker. Hij besluit een eind te maken aan zijn werkfrustraties en ontdekt gaandeweg dat teams veel soepeler en productiever worden als iedereen in het team zich mag bezighouden met de dingen waar hij of zij goed in is en energie van krijgt.
Het onderliggende model bij Buls verhaal wordt praktisch uitgelegd en helpt je te zien welk werk je energie en plezier geeft en op welk type werk je leegloopt. Vervolgens kun je heel simpel en concreet uittekenen hoe binnen een team ieders individuele talenten tot hun recht kunnen komen. Zo wordt een team niet alleen productiever, maar zijn er onderling ook veel minder frustraties en onnodig wantrouwen. Met de handige 10-minutentest kun je het model bovendien direct op je eigen situatie toepassen.


ISBN
9789047017134
Pagina's
240
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie