Boekhandel Douwes Den Haag

Het sneeuwbaleffect

Vermenigvuldig je succes met elke stap die je zet

Darren Hardy

Het sneeuwbaleffect

Het sneeuwbaleffect

Vermenigvuldig je succes met elke stap die je zet

Het sneeuwbaleffect

 

Elke beslissing die je neemt, elke stap die je zet, brengt je uiteindelijk naar het leven dat je leidt – of het nou erbarmelijk is of juist uitermate succesvol. In Het sneeuwbaleffect deelt Darren Hardy zijn kennis over hoe je het pad kiest naar succes.


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het sneeuwbaleffect

Elke beslissing die je neemt, elke stap die je zet, brengt je uiteindelijk naar het leven dat je leidt – of het nou erbarmelijk is of juist uitermate succesvol. In Het sneeuwbaleffect deelt Darren Hardy zijn kennis over hoe je het pad kiest naar succes. Uit 25 jaar aan gesprekken met leiders en ondernemers en zijn eigen ervaringen als entrepreneur distilleerde hij de kernprincipes die succes bepalen.
In Het sneeuwbaleffect onthult hij de strategieën waarmee je wint, ook als de ander slimmer of sterker is; waarmee je je slechte gewoontes uitroeit en nieuwe disciplines aanleert; waarmee je jezelf motiveert – ook voor dingen waar je geen zin in hebt; en waarmee je momentum grijpt en de versnelling inzet. Dit boek zit boordevol heldere inzichten en strategieën die je makkelijk en direct kunt toepassen, maar die wél doorzettingsvermogen vragen. Wie zich er dagelijks voor inzet, oogst op de lange termijn succes!


ISBN
9789047017158
Pagina's
208
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie