Boekhandel Douwes Den Haag

Optimaal

de emotioneel intelligente organisatie

Daniël Goleman & Cary Cherniss

Optimaal

Optimaal

de emotioneel intelligente organisatie

Optimaal

 

Een nieuwe kijk op emotionele intelligentie: praktische tools om optimaal te presteren, werkgeluk te bevorderen en het verschil te maken in jouw team of organisatie.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Optimaal

We kennen allemaal momenten waarop we topprestaties leveren: een atleet speelt een perfecte wedstrijd, een bedrijf heeft een kwartaal met een ongekende winst. Maar dit zijn vaak geïsoleerde piekervaringen. Tegenover elke geweldige dag staan misschien wel honderd gewone of zelfs onbevredigende dagen. Dus hoe kunnen we in ons werk op een constant hoog niveau functioneren en tegelijkertijd stress en burn-outs voorkomen?
In ‘Optimaal’ laten Daniel Goleman en Cary Cherniss zien hoe ‘emotionele intelligentie’ hierbij kan helpen. Aan de hand van belangrijke begrippen als emotionele balans, concentratie, flow en bewustzijn van zichzelf, leggen ze uit hoe je emotionele intelligentie kunt inzetten om elke dag op dat optimale niveau te werken. Daarnaast bieden ze praktische tools om toe te passen in jouw team of organisatie, om zo een cultuur te creëren waar op continue basis topprestaties geleverd worden.


ISBN
9789047017288
Pagina's
288
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Management algemeen