Boekhandel Douwes Den Haag

Inclusief leiderschap

Veranker diversiteit in je organisatie

Henk Jan Kamsteeg & Ugur Özcan

Inclusief leiderschap

Inclusief leiderschap

Veranker diversiteit in je organisatie

Inclusief leiderschap

 

Hoe kun je als leider werkelijk inclusief denken en handelen? Lees in deze parabel hoe je je bewust wordt van onbewuste vooroordelen en blinde vlekken om te kunnen bouwen aan een inclusief team.


Nog te verschijnen

€ 21,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Inclusief leiderschap

In ‘Inclusief leiderschap’ leggen Henk Jan Kamsteeg en Ugur Özcan uit dat het van levensbelang is te investeren in inclusiviteit en diversiteit. Niet alleen vanuit de hartenwens een eerlijke samenleving te creëren, maar ook om daadwerkelijk harde resultaten te kunnen behalen. Aan de hand van het verhaal van directeur Anton laten Henk Jan Kamsteeg en Ugur Özcan zien hoe je als leider werkelijk inclusief denkt en handelt. De ervaringen die Anton opdoet tijdens het bouwen aan een inclusief team zijn geïnspireerd op de dagelijkse praktijk van de auteurs. Daarin winnen vooroordelen het vaak van het bieden van eerlijke kansen, en wordt de veiligheid van het eigen bekende netwerk regelmatig verkozen boven het aantreden en behouden van nieuwe talenten.



Deze inspirerende parabel opent je de ogen en maakt je bewust van onbewuste vooroordelen en blinde vlekken. Tegelijk biedt ‘Inclusief leiderschap’ praktische handvatten om inclusiviteit in praktijk te brengen en stevig te verankeren in je organisatie.


ISBN
9789047017912
Verschijnt
NUR
808
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Leidinggeven, coachen