Boekhandel Douwes Den Haag

High on life

Biohack jezelf en boost je leven

David JP Phillips

High on life

High on life

Biohack jezelf en boost je leven

High on life

 

Gebruik de kracht van je hormonen en neurotransmitters om meer uit jezelf te halen met de praktische methode uit deze Zweedse bestseller (75.000 exemplaren verkocht).


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving High on life

Dopamine, oxytocine, serotonine, cortisol, endorfine, testosteron: waarschijnlijk gaat er bij het lezen van deze termen wel een belletje rinkelen. Deze lichaamseigen stoffen zijn, ieder op hun eigen manier, van grote invloed op je welbevinden. Ze beïnvloeden je (sport)prestaties, concentratievermogen, geluksgevoel en je vermogen om te ontspannen. Het is dus van belang om te weten hoe deze zes stoffen in de chemische fabriek van je lichaam te werk gaan. En zodra je dat weet, stelt David JP Phillips, is het mogelijk ze in te zetten en te sturen op een manier die je levensgeluk vergroot.

Phillips wist zelf uit een depressie te klimmen door bij te houden welke acties en gedachten van invloed waren op zijn stemming. Die ervaring en kennis vormden het startpunt van zijn vele cursussen en TED Talks, én van deze Zweedse bestseller, waarin hij vertelt hoe ook jij meer uit jezelf kunt halen. Lees dit boek, ga aan de slag en raak ook High on life.


ISBN
9789047017943
Pagina's
240
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Wonen en Lifestyle