Boekhandel Douwes Den Haag

Een dag een lied

live in het Groninger Museum

Koos Breukel & Robin de Puy & Anton Corbijn & Hella de Jonge & Freek de Jonge & Dana Lixenberg & Willem Diepraam & Stephan Vanfleteren

Een dag een lied

Een dag een lied

live in het Groninger Museum

Een dag een lied

 

Groninger Museum als locatie voor realitysoap met als hoofdrolspelers Hella en Freek de Jonge vanaf 14 september t/m 28 oktober 2018. Dit boek met cd is een leidraad voor de expositie.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 15,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Een dag een lied

Hella en Freek de Jonge Het volle leven live in het Groninger Museum verschijnt ter gelegenheid van de ‘live’ expositie van Hella en Freek de Jonge in het Groninger Museum van 14 september t/m 28 oktober 2018. Dit boek met cd bevat een selectie van veertig liedjes met een essay over de Kunst van het Leven en andere vrolijke details over de tentoonstelling, een leidraad voor de expositie. Met een voorwoord van Andreas Blühm, Directeur Groninger Museum.

Bijzonder aan deze expositie is dat Hella en Freek tijdelijk ‘wonen’ in het Groninger Museum. Ook ontvangen zij bekende gasten. Hierdoor stap je als bezoeker letterlijk in de wereld van Freek en Hella – voor heel even.
Freek en Hella de Jonge krijgen het Coop Himmelb(l)au-paviljoen tot hun beschikking. Het programma verschilt van dag tot dag omdat improvisatie de rode draad is in hun leven. Daarnaast zullen er een aantal vaste onderdelen op gezette tijden plaatsvinden en één daarvan is Een dag een lied.

Groninger Museum als locatie voor realitysoap met als hoofdrolspelers Hella en Freek de Jonge!

Groninger Museum – Hella en Freek de Jonge: Het Volle Leven
15 SEPTEMBER 2018 T/M 28 OKTOBER 2018


ISBN
9789047626107
Pagina's
128
Verschenen
NUR
640
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Rubinstein Publishing BV

Kunst en Cultuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren