Boekhandel Douwes Den Haag

Plantenkrachten

Gosia Herba & Clive Gifford

Plantenkrachten

Plantenkrachten

Plantenkrachten

 

Mensen denken dat ze zo slim zijn, maar eigenlijk kunnen ze veel van ons leren! Wij planten kunnen al miljoenen jaren allerlei problemen oplossen, fantastische materialen maken, ziektes genezen en schone energie produceren.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,99


Beschrijving Plantenkrachten

Mensen denken dat ze zo slim zijn, maar eigenlijk kunnen ze veel van ons leren!
Wij planten kunnen al miljoenen jaren allerlei problemen oplossen, fantastische materialen maken, ziektes genezen en schone energie produceren.

In dit boek ontmoet je de plantenuitvinders die de mensen inspireren om verbazingwekkende dingen te maken. Je komt langs een verbazingwekkende verzameling fascinerende vegetatie, van torenhoge populieren met windenergiepotentieel tot razendsnelle vleesetende moordplanten die robots zouden kunnen verbeteren en snelgroeiende waterplanten die schepen helpen varen met minder energie. Ontdek de verrassende toepassingen en afgeleiden van exotische soorten, zoals de grootste bloem op aarde die zijn eigen warmte genereert, en van meer bekende planten zoals bamboe, kokosnoot en maïs.

Kleurrijke, grappige illustraties en talloze feitjes brengen de wetenschap in dit boek tot leven. Plantenkrachten bewijst hoeveel we kunnen leren van de natuur om ons heen.


ISBN
9789047714538
Pagina's
80
Verschenen
NUR
223
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij

Natuur, plant, dier (< 12 jaar)