Boekhandel Douwes Den Haag

Onze tijd op aarde

Jesse Hodgson & Lily Murray

Onze tijd op aarde

Onze tijd op aarde

Onze tijd op aarde

 

Ieder dier heeft een eigen levensduur. De eendagsvlieg houdt het, zoals zijn naam al zegt, hooguit een dag uit, terwijl de onsterfelijke kwal (als hij niet opgevreten wordt) eeuwig kan leven. Dit boek viert de levens van de meest uiteenlopende dieren, beginnend bij de kortste levens en eindigend bij de langste.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 14,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Onze tijd op aarde

Ieder dier heeft een eigen levensduur. De eendagsvlieg houdt het, zoals zijn naam al zegt, hooguit een dag uit, terwijl de onsterfelijke kwal (als hij niet opgevreten wordt) eeuwig kan leven.

Dit boek viert de levens van de meest uiteenlopende dieren, beginnend bij de kortste levens en eindigend bij de langste. Leer alles over de ongelofelijke monarchvlinder, de mysterieuze axolotl, de reusachtige Galapagosschildpad en nog veel meer dieren in dit oogverblindend mooie boek met illustraties van de veelgeprezen kunstenaar Jesse Hodgson.

In een tijd waarin het laatste uur voor veel diersoorten lijkt te zijn geslagen, is het belangrijker dan ooit om de diversiteit en de schoonheid van het leven in te zien.


ISBN
9789047714590
Verschenen
NUR
223
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij

Natuur, plant, dier (< 12 jaar)