Boekhandel Douwes Den Haag

Peppa's drukke dag

Neville Astley

Peppa's drukke dag

Peppa's drukke dag

Peppa's drukke dag

 

Tik-tak! Tik-tak! In 'Peppa's drukke dag' hebben Peppa en George het druk! Om 7 uur staan ze op, dan gaan ze ontbijten en om 9 uur naar school en beleven nog veel meer avonturen deze dag. Dit interactieve kartonboek met draaibare klok is een leerzame beleving voor je kind, terwijl ze naar het vrolijke Peppa Pig-verhaal luisteren.Peppa Pig is het schattige en ondeugende biggetje uit de gelijknamige wereldberoemde en razend populaire animatieserie.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 12,50


Beschrijving Peppa's drukke dag

Tik-tak! Tik-tak! In 'Peppa's drukke dag' hebben Peppa en George het druk! Om 7 uur staan ze op, dan gaan ze ontbijten en om 9 uur naar school en beleven nog veel meer avonturen deze dag. Dit interactieve kartonboek met draaibare klok is een leerzame beleving voor je kind, terwijl ze naar het vrolijke Peppa Pig-verhaal luisteren.

Peppa Pig is het schattige en ondeugende biggetje uit de gelijknamige wereldberoemde en razend populaire animatieserie. Ze woont samen met haar kleine broertje George, Mama Big en Papa Big en houdt van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Peppa's avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor.


ISBN
9789047830047
Pagina's
18
Verschenen
NUR
270
Druk
1
Uitvoering
Board book
Taal
Nederlands
Uitgever
Big Balloon

Kinderboeken diversen