Boekhandel Douwes Den Haag

Verjaardag invulboekje bosdierenfeest

Vos is jarig

Laura van Dravik

Verjaardag invulboekje bosdierenfeest

Verjaardag invulboekje bosdierenfeest

Vos is jarig

Verjaardag invulboekje bosdierenfeest

 

Een uniek en origineel kinderfeestje thuis of op locatie. Een feestje waar iedereen het nog lang over zal hebben en dat zonder al te veel voorbereiding of hoge kosten. Het kan..... Met onze verjaardag invulboekjes viert u eenvoudig en zonder al te veel voorbereiding een leuk en origineel kinderfeestje.Nog te verschijnen

€ 20,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Verjaardag invulboekje bosdierenfeest

Een uniek en origineel kinderfeestje thuis of op locatie. Een feestje waar iedereen het nog lang over zal hebben en dat zonder al te veel voorbereiding of hoge kosten. Het kan.....

Met onze verjaardag invulboekjes viert u eenvoudig en zonder al te veel voorbereiding een leuk en origineel kinderfeestje. Het boekje bevat een kort inleidend verhaaltje, tips en spelletjes in een thema en neemt de kinderen mee op een bijzonder avontuur!

Onze boekjes zijn er voor verschillende leeftijden en in verschillende thema's. In ieder boekje is er ruimte voor foto's, anekdotes en vriendjes. Het ultieme boekje om te bewaren voor later.

Tijdens dit bosdierenfeestje draait alles om de verjaardag van Vos. Vos en zijn dierenvrienden bereiden zich voor op dit feest met behulp van de jarige en zijn/haar vriendjes.


ISBN
9789464054910
Pagina's
48
Verschenen
NUR
270
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Kinderboeken diversen