Boekhandel Douwes Den Haag

Peppa is dol op kleuren

Neville Astley

Peppa is dol op kleuren

Peppa is dol op kleuren

Peppa is dol op kleuren

 

Urenlang kleurplezier in dit 'Peppa Pig'-kleurblok. Met al deze kleurplaten kan de kleinste kunstenaar en de grootste Peppa-fan een eigen vrolijke draai geven aan de wereld van Peppa en haar vriendjes.


Niet leverbaar

€ 5,99


Beschrijving Peppa is dol op kleuren

Urenlang kleurplezier in dit 'Peppa Pig'-kleurblok. Met al deze kleurplaten kan de kleinste kunstenaar en de grootste Peppa-fan een eigen vrolijke draai geven aan de wereld van Peppa en haar vriendjes. Neem je favoriete regenboogkleurige kleurpotloden, magische stiften of betoverende verf en beleef plezier met het tot leven brengen van je fantasie!

Peppa Pig is het schattige en ondeugende biggetje uit de gelijknamige wereldberoemde en razend populaire animatieserie. Ze woont samen met haar kleine broertje George, Mama Big en Papa Big en houdt van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Peppa's avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor.

Wat is er nou fijner dan een middagje kleuren aan de keukentafel? Met een kleur- of doeboek ontwikkelen kinderen niet alleen hun motoriek, maar ook hun creativiteit en fantasie. En ze maken nog iets moois ook!

Bekijk ook de rest van onze collectie kleurboeken en kleurblokken voor kinderen, van bekende karakters als Bluey, Gabby's Poppenhuis, Bing of Paw Patrol. Dat betekent nog meer kleurrijke avonturen en creatief plezier voor jonge kunstenaars.


ISBN
9789047862703
Pagina's
64
Verschenen
NUR
270
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Big Balloon

Kinderboeken diversen