Boekhandel Douwes Den Haag

AVI - Disney Prinses, Het is weer lente!

Diversen

AVI - Disney Prinses, Het is weer lente!

AVI - Disney Prinses, Het is weer lente!

AVI - Disney Prinses, Het is weer lente!

 

'Prinses - Het is weer lente!' is het eerste AVI-boekje van Disney Prinses. In dit boekje lees je over verschillende, wereldberoemde Disney prinsessen en wat ze graag doen als het lente wordt, maar dan op AVI E3-niveau.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 9,99


Beschrijving AVI - Disney Prinses, Het is weer lente!

'Prinses - Het is weer lente!' is het eerste AVI-boekje van Disney Prinses. In dit boekje lees je over verschillende, wereldberoemde Disney prinsessen en wat ze graag doen als het lente wordt, maar dan op AVI E3-niveau. Perfect voor alle Disney Prinses fans vanaf 7 jaar, die al een beetje zelf kunnen lezen.

Sneeuwwitje, Ariël, Belle, Jasmine en Assepoester, ze zijn allemaal blij dat het weer lente wordt! Wie gaat het huis schoonmaken, en wie viert er feest? Wie droomt van regen in de lente, en wie doet zaadjes in de grond?

'Ik leer lezen!' is een AVI-reeks voor jonge lezers die voor het eerst zelf aan de slag gaan. De meeslepende verhalen en bekende personages uit hun favoriete films en series zijn een perfecte manier om plezier te krijgen in het lezen. Andere titels die in deze reeks verschenen zijn onder andere 'Frozen 2', 'Aladdin', 'My Little Pony' en 'De Leeuwenkoning'.


ISBN
9789047871194
Pagina's
32
Verschenen
NUR
270
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Big Balloon

Kinderboeken diversen