Boekhandel Douwes Den Haag

Gabby's vriendenboek

Diversen

Gabby's vriendenboek

Gabby's vriendenboek

Gabby's vriendenboek

 

In het GE-MIAUW-DIGE 'Gabby's vriendenboek' leer je op een leuke manier je vrienden beter kennen en heb je een schatkist aan herinneringen voor later, zodat je kunt terugdenken aan de geweldige tijd samen.In een vriendenboek kunnen al je vrienden en vriendinnen leuke weetjes over zichzelf vertellen!


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 9,99


Beschrijving Gabby's vriendenboek

In het GE-MIAUW-DIGE 'Gabby's vriendenboek' leer je op een leuke manier je vrienden beter kennen en heb je een schatkist aan herinneringen voor later, zodat je kunt terugdenken aan de geweldige tijd samen.



In een vriendenboek kunnen al je vrienden en vriendinnen leuke weetjes over zichzelf vertellen! Wanneer zijn ze bijvoorbeeld jarig? Wat willen ze later worden? Wat eten ze het liefst, welke film vinden ze het leukst en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Natuurlijk is er ook ruimte voor een leuke foto. Laat de vriendschap bloeien in 'Gabby's Poppenhuis'-vriendenboek.


Gabby's Poppenhuis, een geliefde Netflix-serie voor peuters, biedt een boeiende mix van live-action en animatie. Volg Gabby en haar magische poppenhuis door een kleurrijke omgeving gevuld met sprekende poppen en speelgoeddieren. Deze serie smelt fantasie samen met educatieve elementen, waardoor kinderen worden aangemoedigd hun verbeelding te gebruiken en probleemoplossend te denken.


ISBN
9789047877103
Pagina's
64
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Big Balloon

Kinderen en Jeugd