Boekhandel Douwes Den Haag

Sous Vide

het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur

Daniel Esswein & Thomas A. Vilgis & Hubertus Tzschirner

Sous Vide

Sous Vide

het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur

Sous Vide

 

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid.


Leverbaar

€ 19,99

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Sous Vide

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.


ISBN
9789048309085
Pagina's
256
Verschenen
NUR
446
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.