Boekhandel Douwes Den Haag

Het zeewier kookboek

Het zeewier kookboek

Het zeewier kookboek

Het zeewier kookboek

 

Zeewier is van oudsher een belangrijk culinair ingrediënt in Azië en is onlangs herontdekt: koken met zeewier is wereldwijd, van Californië tot Cornwall en van Scandinavië tot Schotland, een trend.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 12,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Het zeewier kookboek

Zeewier is van oudsher een belangrijk culinair ingrediënt in Azië en is onlangs herontdekt: koken met zeewier is wereldwijd, van Californië tot Cornwall en van Scandinavië tot Schotland, een trend.

Zeewier is een van de gezondste producten van de natuur. Het is rijk aan eiwitten, oplosbare vezels en essentiële vetzuren, terwijl het arm is aan calorieën. Bovendien bevat het een hele reeks antioxidanten, is het goed voor de darmen en een goede bron van mineralen.

In dit boek worden de geschiedenis en de gezonde eigenschappen van dit veelzijdige ingrediënt verkend, en natuurlijk bevat het ook recepten voor heerlijke gerechten, zowel zoet als hartig, van soepen en salades tot popcorn, cocktails en huidverzorgingsproducten.


ISBN
9789048317660
Pagina's
128
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.

Culinair




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren