Boekhandel Douwes Den Haag

Het zeewier kookboek

Het zeewier kookboek

Het zeewier kookboek

Het zeewier kookboek

 

Zeewier is van oudsher een belangrijk culinair ingrediënt in Azië en is onlangs herontdekt: koken met zeewier is wereldwijd, vanCalifornië tot Cornwall en van Scandinavië tot Schotland, een trend.Zeewier is een van de gezondste producten van de natuur.


Nog te verschijnen

€ 12,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het zeewier kookboek

Zeewier is van oudsher een belangrijk culinair ingrediënt in Azië en is onlangs herontdekt: koken met zeewier is wereldwijd, van
Californië tot Cornwall en van Scandinavië tot Schotland, een trend.

Zeewier is een van de gezondste producten van de natuur. Het is rijk
aan eiwitten, oplosbare vezels en essentiële vetzuren, terwijl het arm is aan calorieën. Bovendien bevat het een hele reeks antioxidanten, is het goed voor de darmen en een goede bron van mineralen.

In dit boek worden de geschiedenis en de gezonde eigenschappen
van dit veelzijdige ingrediënt verkend, en natuurlijk bevat het ook
recepten voor heerlijke gerechten, zowel zoet als hartig, van soepen
en salades tot popcorn, cocktails en huidverzorgingsproducten.


ISBN
9789048317660
Pagina's
128
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.

Culinair




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren