Boekhandel Douwes Den Haag

Acai superbes kookboek

Melissa Petitto

Acai superbes kookboek

Acai superbes kookboek

Acai superbes kookboek

 

Meer dan 50 natuurlijke en gezonde smoothies, smoothiebowls en zoete lekkernijen Gezond eten is nog nooit zo lekker geweest! De açaibes is inheems in Brazilië, Suriname en andere landen in het noorden van Zuid-Amerika, waar hij al duizenden jaren tot het basisvoedsel behoort.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 17,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Acai superbes kookboek

Meer dan 50 natuurlijke en gezonde smoothies, smoothiebowls en zoete lekkernijen

Gezond eten is nog nooit zo lekker geweest!

De açaibes is inheems in Brazilië, Suriname en andere landen in het noorden van Zuid-Amerika, waar hij al duizenden jaren tot het basisvoedsel behoort. Dit superfood is rijk aan goede vetten, bevat weinig suiker en is enorm populair in gezondheidswinkels vanwege het hoge gehalte aan antioxidanten, vitaminen en andere voedingsstoffen die het risico op hartaandoeningen en kanker verkleinen, de LDL-cholesterol verlagen en de hersenfuncties verbeteren.

Van een supergezonde omega 3-kokossmoothie en een purechocolade-aardbeien-smoothiebowl tot een chocoladefudge met roze Himalayazout, in dit boek vind je meer dan 50 heerlijke, gezonde en simpele recepten met de açai-superbes - plus extra superfoods zoals chiazaad, spirulina, baobab, rauwe cacao en maca - van voedingsdeskundige en receptenschrijfster Melissa Petitto. Dit zijn een paar voorbeelden van recepten in dit boek:

* Açai-kersen-chia-ijslolly's
* Moringa-green goddess-açaismoothie
* Açai-cacaobrownies
* Probiotische açai-mango-kurkuma-smoothiebowl
* Chiazaad-açai-bosvruchtensmoothie
* Chocolade-chia-frambozen-açai-smoothiebowl
* Açai-chocolade-blauwebessen-cupcakes

Melissa Petitto groeide op in een mix van culinaire culturen waarin de keuken centraal stond, waardoor ze al op jonge leeftijd een passie voor eten ontwikkelde. Na haar studie aan Johnson & Wales University werkte ze als kok in de testkeuken van het tijdschrift Cooking Light en later volgde ze een opleiding tot diëtiste. Petitto woont momenteel in Santa Barbara, Californië. Ze werkt als privékok voor beroemde cliënten en reist de wereld rond om kookcursussen, lezingen en kookdemonstraties te geven.


ISBN
9789048318261
Pagina's
128
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.

Culinair




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren