Boekhandel Douwes Den Haag

500 cocktails 0.0

Heerlijke cocktailrecepten zonder alcohol

Deborah Gray

500 cocktails 0.0

500 cocktails 0.0

Heerlijke cocktailrecepten zonder alcohol

500 cocktails 0.0

 

500 cocktails 0.0 laat zien hoe u heerlijke en verleidelijke drankjes zonder alcohol kunt bereiden. Van verfrissende fruitcombinaties, zoals de Grapefruit-munt-mocktail en de Bevroren Virgin Aardbeiendaiquiri, tot verfijnde, chique drankjes, zoals het Gember-kukumashotje en de Rozemarijnmocktail, maar ook warme traktaties, zoals Russische Sbiten en de Eierpunch - al deze recepten inspireren tot het creeëren van nieuwe drankjes op basis van vruchten, kruiden, specerijen en frisdranken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 9,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving 500 cocktails 0.0

500 cocktails 0.0 laat zien hoe u heerlijke en verleidelijke drankjes zonder alcohol kunt bereiden. Van verfrissende fruitcombinaties, zoals de Grapefruit-munt-mocktail en de Bevroren Virgin Aardbeiendaiquiri, tot verfijnde, chique drankjes, zoals het Gember-kukumashotje en de Rozemarijnmocktail, maar ook warme traktaties, zoals Russische Sbiten en de Eierpunch - al deze recepten inspireren tot het creeëren van nieuwe drankjes op basis van vruchten, kruiden, specerijen en frisdranken.

Met fantasierijke en moderne recepten voor elke smaak en gelegenheid, van Kefirwater en Snelle Mango-muntshrub tot Frambozenkombucha en Gouden Melk.

Variaties op bekende favorieten, zoals de Onschuldige Bevroren Margarita, de Yuzumartini Zero, de Komkommergimlet en de Mai Tai Zonder.

Ontdek de wereld van de feestdrankjes, van de Mockmosa tot de Holi-Tiki-Punch en van de Poinsettia tot de Romanovfizz.

Met tips, adviezen en recepten voor vruchten- en kruidensiropen voor in uw alcoholvrije cocktails.


ISBN
9789048318803
Pagina's
288
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.

Culinair