Boekhandel Douwes Den Haag

De Joodse keuken

Traditionele gerechten uit de joodse keuken

Marlena Spieler

De Joodse keuken

De Joodse keuken

Traditionele gerechten uit de joodse keuken

De Joodse keuken

 

De Joodse keuken is een compleet naslagwerk, waarin zowel geschiedenis als recepten een rol hebben. De boeiende inleiding vertelt alles over het joodse volk, zijn geschiedenis, zijn feesten, en over de kookkunst die in het dagelijks leven zo’n belangrijke rol speelt.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 17,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De Joodse keuken

De Joodse keuken is een compleet naslagwerk, waarin zowel geschiedenis als recepten een rol hebben. De boeiende inleiding vertelt alles over het joodse volk, zijn geschiedenis, zijn feesten, en over de kookkunst die in het dagelijks leven zo’n belangrijke rol speelt.

Een uitgebreid overzicht van Joodse voedingsmiddelen geeft informatie over de betekenis van de ingrediënten, en over de regels omtrent het gebruik hiervan.

Dit boek bevat meer dan 150 traditionele recepten van de vele diverse Joodse gemeenschappen uit de hele wereld, zoals Oost-Europa, de Verenigde Staten, Noord-Afrika en India.

De Californische Marlena Spieler is een auteur van meer dan zeventig kookboeken. Daarnaast is ze columnist en werkt ze voor radio en televisie.

Deze herdruk is verschenen in een geheel nieuwe uitvoering met een nieuw ISBN.


ISBN
9789048319565
Pagina's
256
Verschenen
NUR
440
Druk
4
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.

Culinair