Boekhandel Douwes Den Haag

De cocktailbijbel

De heerlijkste drankjes met gedistilleerd, likeur, wijn, bier en frisdrank

Stuart Walton

De cocktailbijbel

De cocktailbijbel

De heerlijkste drankjes met gedistilleerd, likeur, wijn, bier en frisdrank

De cocktailbijbel

 

In deze toonaangevende handleiding wordt een uitgebreide reeks cocktails en drankjes behandeld en beschreven. Dit boek is een essentieel naslagwerk voor iedere professionele of amateur-barkeeper en voor iedereen die graag cocktails drinkt.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 15,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De cocktailbijbel

In deze toonaangevende handleiding wordt een uitgebreide reeks cocktails en drankjes behandeld en beschreven. Dit boek is een essentieel naslagwerk voor iedere professionele of amateur-barkeeper en voor iedereen die graag cocktails drinkt. Via stap-voor-stapaanwijzingen, begeleid door prachtige kleurenfoto’s, leert u cocktails mixen, al dan niet met alcohol. Alle favoriete cocktails zijn vertegenwoordigd en daarnaast vindt u recepten voor bijzondere drankjes die u ook eens kunt proberen. De cocktailbijbel is een zeer toegankelijk werk met ruim 800 kleurenfoto’s en meer dan 600 onvergetelijke drankjes.

STUART WALTON schrijft al sinds het begin van de jaren negentig over alcoholische dranken. Hij is schrijver over en criticus van wijnen en gedistilleerd.

Deze herdruk is verschenen in een geheel nieuwe uitvoering met een nieuw ISBN.


ISBN
9789048320530
Pagina's
256
Verschenen
NUR
447
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.