Boekhandel Douwes Den Haag

Ik verf tot ik sterf

en 343 andere 'slechte' slogans

Christine Liebrecht & Tefke van Dijk

Ik verf tot ik sterf

Ik verf tot ik sterf

en 343 andere 'slechte' slogans

Ik verf tot ik sterf

 

Bij een bedrijfs- of reclameslogan is de scheidslijn tussen 'tenenkrommend slecht' en 'stiekem best grappig' flinterdun. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Engelstalige slogan It's de Cock that makes the man van herenmodezaak Jan de Cock uit Tilburg?


Direct te downloaden

€ 4,99


Beschrijving Ik verf tot ik sterf

Bij een bedrijfs- of reclameslogan is de scheidslijn tussen 'tenenkrommend slecht' en 'stiekem best grappig' flinterdun. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Engelstalige slogan It's de Cock that makes the man van herenmodezaak Jan de Cock uit Tilburg? Of een alzheimercafé dat adverteert met de leus Vergeet niet te komen? Een kinderdagverblijf heeft als slagzin Uw kind, ook ons een zorg en aannemersbedrijf Braak gaat voor Sinterklaasrijm met Een timmer timmert, een tandarts boort, maar wij zitten lekker in Velsen Noord.

Afgelopen vijf jaar hebben we meer dan 800 'slechte' slogans verzameld, elke dag komen er nieuwe bij. Maar hoe slecht zijn deze slogans eigenlijk, zijn ze soms ook niet heel grappig, creatief, aansprekend en effectief als ze leiden tot uitgebreide media-aandacht en meer klandizie?

In dit boekje geven we de opvallendste voorbeelden van de site slechteslogans.nl en de 'gelukkige' winnaars van de jaarverkiezing van de slechtste slogan van Nederland. We geven insights, achtergronden, en vooral heel veel slogans (afwisselend in tekst en in beeld). Zijn deze slogans echt zo erg? Oordeelt u zelf. En geniet.


ISBN
9789048534951
Pagina's
112
Verschenen
NUR
610
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
AUP

Taal
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren