Boekhandel Douwes Den Haag

Kookbijbels

Kookbijbels Vleesbijbel

alles over rund & kalf, varken en lam

Gertjan Kiers & Bas van Wijngaarden & Tijs Koelemeijer & Simone van den Berg

Kookbijbels Vleesbijbel

Kookbijbels

Kookbijbels Vleesbijbel

alles over rund & kalf, varken en lam

Kookbijbels: Kookbijbels Vleesbijbel

 

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber



Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,99


Beschrijving Kookbijbels: Kookbijbels Vleesbijbel

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.


ISBN
9789048833337
Pagina's
496
Verschenen
Serie
Kookbijbels
Rubriek
Basis kookboeken
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera

Basis kookboeken