Boekhandel Douwes Den Haag

Kookbijbels

Pastabijbel

van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite

Lotje Deelman & Roberta Pagnier

Pastabijbel

Kookbijbels

Pastabijbel

van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite

Kookbijbels: Pastabijbel

 

Alles wat je wilt weten over pasta



Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,99


Beschrijving Kookbijbels: Pastabijbel

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.


ISBN
9789048836901
Pagina's
448
Verschenen
Serie
Kookbijbels
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera

Culinair