Boekhandel Douwes Den Haag

Van haver tot gort

Ingrid Hofstra

Van haver tot gort

Van haver tot gort

Van haver tot gort

 

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij denken we vaak meteen aan havermout of rijstepap, maar er zijn nog veel meer variaties op dit gerecht te bedenken.


Direct te downloaden

€ 14,99


Beschrijving Van haver tot gort

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Van haver tot gort
bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij denken we vaak meteen aan havermout of rijstepap, maar er zijn nog veel meer variaties op dit gerecht te bedenken. Het woordenboek omschrijft pap als 'een zacht, dik, vloeibaar gerecht dat je maakt door granen, meel of peulvruchten in water of melk te koken'. Elke cultuur kent z'n eigen unieke papklassiekers en zelfs sterrenchefs zetten het op hun menu's. Van grød, risotto en congee tot gortepap, kheer en vispipuuro. Ingrid Hofstra bewijst met 60 seizoensgebonden recepten dat pap geschikt is voor elk moment van dag en je er eindeloos mee kunt variëren.


ISBN
9789048840212
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera

Culinair