Boekhandel Douwes Den Haag

Chocoladebijbel

Van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding

Kees Raat

Chocoladebijbel

Chocoladebijbel

Van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding

Chocoladebijbel

 

Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebberMet meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 33,99


Beschrijving Chocoladebijbel

Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber

Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake een chocoladecocktail, of wat dacht je van een overheerlijke chocoladesmoothie. Kortom, Chocoladebijbel is voor zowel de beginnende als de ervaren chocoladeliefhebber een verrassend en leerzaam naslagwerk.


MEER DAN 150 CHOCOLADERECEPTEN
HELDERE HOW-TO'S EN TECHNIEKEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTEN
BOORDEVOL WEETJES OVER CHOCOLADE


ISBN
9789048844401
Pagina's
464
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera

Culinair