Boekhandel Douwes Den Haag

De bijbel van de Franse keuken

Van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons

Alain Caron

De bijbel van de Franse keuken

De bijbel van de Franse keuken

Van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons

De bijbel van de Franse keuken

 

De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennenMet meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,99


Beschrijving De bijbel van de Franse keuken

De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen

Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld een klassieke uiensoep uit Centraal-Frankrijk, maak de lekkerste varkenskoteletten op Parijse wijze, of reis af naar Zuid-Frankrijk voor coquilles Saint-Jacques uit de oven. Kortom, De bijbel van de Franse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk.



MEER DAN 180 RECEPTEN UIT DE FRANSE KEUKEN
HELDERE HOW-TO'S EN TECHNIEKEN
INCLUSIEF LIJST MET FRANSE CULINAIRE BEGRIPPEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTEN
MET RECEPTEN UIT ELKE REGIO VAN FRANKRIJK


ISBN
9789048844920
Pagina's
480
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera

Culinair