Boekhandel Douwes Den Haag

De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

Janneke Vreugdenhil

De bijbel van de Nederlandse keuken

De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

De bijbel van de Nederlandse keuken

 

De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 33,99


Beschrijving De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.


ISBN
9789048847341
Pagina's
496
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera

Culinair