Boekhandel Douwes Den Haag

Inferno

De wereld in oorlog 1939-1945

Bookmakers & Max Hastings

Inferno

Inferno

De wereld in oorlog 1939-1945

Inferno

 

In Inferno - dat in de pers werd geprezen als meest complete geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog - beschrijft Max Hastings de wereldwijde impact van WO II. Tegelijkertijd heeft hij ook oog voor de aangrijpende gevolgen die de oorlog op het leven van individuen had.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 29,99

Ophalen: Nu 4 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Inferno

In Inferno - dat in de pers werd geprezen als meest complete geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog - beschrijft Max Hastings de wereldwijde impact van WO II. Tegelijkertijd heeft hij ook oog voor de aangrijpende gevolgen die de oorlog op het leven van individuen had. Het boek is een bijzonder intiem portret van de wereld in oorlogstijd door zijn gedetailleerde verhalen over de gewone mens - over soldaten, mariniers en vliegeniers; Britse huisvrouwen en Indiase boeren; SS-beulen, Japanse kamikazepiloten en de burgers van Leningrad.

Ook komen minder belichte onderwerpen uit de oorlog uitvoerig aan bod, zoals het conflict tussen de Sovjet-Unie en Finland en de Bengaalse hongersnood in 1943 en 1944. Inferno is elegant geschreven en sterk beargumenteerd maar bovenal biedt het boek een indrukwekkende, originele kijk op een van de belangrijkste en bloederigste gebeurtenissen van de twintigste eeuw.


ISBN
9789048852673
Pagina's
832
Verschenen
NUR
680
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Hollands Diep

Geschiedenis
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren