Boekhandel Douwes Den Haag

Mijn recepten

Van appeltaart tot saotosoep

London Loy

Mijn recepten

Mijn recepten

Van appeltaart tot saotosoep

Mijn recepten

 

Mijn recepten - Van appeltaart tot saotosoep van chef-kok London Loy (1974) zindert van de liefde voor koken en eten. Met oog voor traditie en trots als hoofdingrediënt creëert London recepten waarbij Surinaamse smaken en ingrediënten de boventoon voeren - maar dan wel the London way.


Direct te downloaden

€ 14,99


Beschrijving Mijn recepten

Mijn recepten - Van appeltaart tot saotosoep van chef-kok London Loy (1974) zindert van de liefde voor koken en eten. Met oog voor traditie en trots als hoofdingrediënt creëert London recepten waarbij Surinaamse smaken en ingrediënten de boventoon voeren - maar dan wel the London way. Denk aan bakkeljauwbrandade, scotchbonnetpesto en wentelteefjes met bakbanaan. Natuurlijk ontbreken ook de eerste hulp en de ongeëvenaarde saotosoep van zijn moeder niet. Kortom: recepten met een ziel, om met zo veel mogelijk mensen te delen.


ISBN
9789048853724
Pagina's
244
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera

Culinair