Boekhandel Douwes Den Haag

De bijbel van de Indonesische keuken

Maureen

De bijbel van de Indonesische keuken

De bijbel van de Indonesische keuken

De bijbel van de Indonesische keuken

 

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.


Direct te downloaden

€ 14,99


Beschrijving De bijbel van de Indonesische keuken

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.


ISBN
9789048853823
Pagina's
723
Verschenen
NUR
440
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera culinair

Culinair




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren